- New product
Pandouro
A nosa version do PanDoro, un doce do nadal italiano
Referencia:
Especialidade doce rechea de gianduja de avelá, recuberta con cobertura vexetal de cacao.
(editar con el módulo de Información de seguridad y confianza para el cliente)
(editar con el módulo de Información de seguridad y confianza para el cliente)
Ingredientes:
Recheo de gianduja de avelá (chocolate con leite [leite], azucre, pasta de avelá [froitos de casca]), améndoas tostadas [froitos de casca], arroz inflado (arroz, azucre), millo crocante (millo), sal. Cobertura vexetal de cacao (azucre, graxa vexetal, cacao en po, emulsionante: lecitina).
Alérxenos:
Contén leite e froitos de casca (avelá, améndoa). Pode conter trazas de soia, glute e outros froitos de casca.
Peso neto: 65 g
Conservación:
Conservar en lugar fresco e seco, afastado da luz directa e de fontes de calor.
Elaborado por:
Lucía Freitas SLU
Rúa Virxe da Cerca nº 7, Baixo
15703 · Santiago de Compostela · España